Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΜΙΛΑ ΜΟΥ «ΒΡΩΜΙΚΑ»


Είσαστε αρκετό καιρό μαζί. Τον αγαπάς, τον λατρεύεις και τον θέλεις σαν τρελή. Το σεξ είναι καταπληκτικό μαζί του, ή σχεδόν καταπληκτικό. Εδώ που τα λέμε τελευταία, έχει αρχίσει να μοιάζει και λίγο σαν να ζεις τη “Μέρα της Μαρμότας”.
Πριν να είναι αργά ανάλαβε δράση και βάλε λίγο αλατοπίπτερο στη ζωή σου. Τουλάχιστον στα… λόγια. Και μην φοβάσαι… δεν θα σου κάψει τη γλώσσα! Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο θάρρος και πρακτική.
Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Όλη η δυσκολία βρίσκεται στην αρχή. Γιατί, γεγονός είναι ότι εκείνος φοβάται μην σε προσβάλει και ‘συ φοβάσαι μην σε παρεξηγήσει.
Και είναι λογικό. Όταν κάποιος σου ζητάει να του μιλήσεις βρώμικα, δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τι έχει στο μυαλό του. Μια ρομαντική εξομολόγηση τύπου “Λογική κι Ευαισθησία” ίσως; Ή μήπως μια δήλωση όπως στο μοιραίο σημείωμα της “Εξιλέωσης”; Αν χρησιμοποιήσεις ανατομικούς όρους, θ’ ακουστεί ψυχρό. Αν τα πεις χύμα, μπορεί και να τα πάρει. Και μέχρι πού μπορείς να φτάσεις; Να κάνεις πράξη τα λόγια σου, ή νασταματήσεις εκεί;
Οι άντρες που τείνουν να αντιδρούν αρνητικά στην προοπτική των “βρωμόλογων” την ώρα του σεξ, προέρχονται συνήθως από παραδοσιακές, συντηρητικές οικογένειες όπου το σεξ θεωρούνταν κακό και τα καλά κορίτσια δεν έλεγαν ποτέ κακές λέξεις. Ακόμα κι όσοι άντρες είναι πιο ανοιχτοί σε τέτοια θέματα, δυσκολεύονται να μιλήσουν πρόστυχα στη σύντροφό τους, ή να ακούσουν την ίδια να μιλάει έτσι. Φαίνεται άξεστο, αλλά γι’ αυτό και δουλεύει: μας κάνει να νιώθουμε άβολα κι αυτό μπορεί να κάνει καλό στις ερωτικές μας στιγμές.
Ένας άλλος λόγος που κάνει τα “βρωμόλογα” να δουλέψουν είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν τα χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους ζωή. Αν βρίζεις πρωί-βράδυ σαν λιμενεργάτης, δεν θα του κάνει εντύπωση να σ’ ακούσει να μιλάς έτσι και στο σεξ. Αν όμως το παίζεις άβγαλτη δημοσίως, κρατώντας τη φλογερή πλευρά σου αποκλειστικά για το κρεβάτι, λίγες βρωμοκουβέντες θα είναι αρκετές για να πάρει αμέσως φωτιά.
Μερικές ιδέες για να πάρεις θάρρος:
    * Άρχισε με μερικά μηνύματα στο κινητό ή email.Είναι πιο εύκολο να γράψεις απ’ το να πεις κάτι κατάμουτρα σε κάποιον. Ακόμη καλύτερα, αν δεν είσαι κοντά του όταν το διαβάζει. Δεν χρειάζονται σπουδαία πράγματα. Μια απλή δήλωση του τύπου: “Τι τέλειο που ήταν το σεξ χτες βράδυ! Θέλω κι άλλο!”, αρκεί. Αντίστοιχη ιδέα είναι να γλιστρήσεις ένα σημείωμα στην τσάντα που παίρνει στη δουλειά του: “Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το σεξ που κάναμε. Λέω να βάλω ένα… χεράκι μέχρι να γυρίσεις”.
    * Πέρασε στο κρεβάτι. Ανέβασε λίγο τους τόνους των αναστεναγμών σου και κάνε του περιγραφή: “Σε βλέπω να εξαφανίζεσαι μέσα μου και είναι τόσο ωραίο”. Μάλιστα, αν τον κοιτάς στα μάτια όσο το λες αυτό, κερδίζεις έξτρα μπόνους. Μετά ψιθυρισέ του στο αυτί: “Πες μου τι θέλεις να μου κάνεις;”. Αν σε κοιτάξει έντρομος, άσε ένα γελάκι για να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα.
    * Τα πάντα βρίσκονται στον συντονισμό. Καμιά φορά είναι πολύ ερεθιστικό να μιλάς βρώμικα δημοσίως (στο αφτί του φυσικά), όπως την ώρα που περιμένετε το μετρό, όπου δεν μπορεί ν’ αντιδράσει. Ωστόσο μην δοκιμάσεις εκεί για πρώτη φορά. Σε περίπτωση που δεν είσαι σίγουρη για τις αντιδράσεις του, περίμενε κάποια στιγμή που θα είστε κι οι δυο πολύ ερεθισμένοι, στα πρόθυρα του οργασμού. Εκείνη τη στιγμή οι ορμόνες δουλεύουν για χάρη σου κι είναι πολύ πιο πιθανό ν’ αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο.
    * Μην ανησυχείς ότι ακούγεται κακόγουστο.Ούτως ή άλλως τα βρωμόλογα είναι πάντα κακόγουστα.
    * Κάνε αντιγραφή. Δουλεύει πολύ καλά στο τηλεφωνικό σεξ. Απλώς διάβασε του ένα απόσπασμα από κάποιο περιοδικό πορνό, ή ένα ερωτικό βιβλίο, σαν να πρόκειται για τη δική σου φαντασίωση.
    * Αν δεν σ’ αρέσουν αυτά που ακούς, πες του το.Αν βρίζοντας, ξεπερνάει τα όριά σου μην τον κατηγορήσεις, ούτε να του κάνεις κήρυγμα. Πες του απλώς: “Δεν μ’ αρέσει αυτή η λέξη. Προτιμώ αυτό που είπες πριν… Μου το ξαναλές; Μου άρεσε πολύ”. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε σώνει και καλά κανονικές βρισιές. Ο ερωτισμός σας μπορεί να θεριέψει και χωρίς αυτές.
    * Αν θέλεις μεγαλύτερη δόση, πέτα πρώτη εσύ την “κακή” λέξη που θέλεις ν’ ακούσεις και δες την αντίδρασή του. Αν ακούσει εσένα να τη λες, καταλαβαίνει ότι έχει κι εκείνος το ελεύθερο να κάνει το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου