Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΓΕΜΑΤΟΥΛΕΣ ΜΕΝ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ SEXY!


Για να φαίνεστε όμορφη και sexy, είναι ένα θέμα που εξαρτάται από το κατά πόσο γνωρίζεται το σώμα σας και κατά πόσο ξέρετε τι  σας πάει και πως πρέπει να το φορέσετε.
Το ντύσιμο, είναι μια τέχνη, που όσο πιο γρήγορα και σωστά την κατακτήσετε τόσο πιο όμορφο αποτέλεσμα θα έχετε.  
Το σημαντικότερο πράγμα για σας, είναι να φανείτε  λεπτή και ψηλή, ακόμα κι αν τα κιλά στη ζυγαριά έχουν άλλη άποψη. Ακόμη και οι πιο «γεματούλες» γυναίκες, μπορούμε να φαινόμαστε πιο λεπτές εάν ξέρουμε να διαχειριστούμε τα τεχνάσματα του styling και της μόδας. Μπορεί το παγκόσμιο σύστημα του fashion, να στηρίζεται σε είδωλα πολλές φορές ανορεξικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες μας μπορούμε ή θέλουμε να γίνουμε συλφίδες.
Δείτε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε για να καλύψουμε τα περιττά μας κιλά, μέχρι να καταφέρουμε να απαλλαγούμε απ’ αυτά .
Επιλέξτε μια απόχρωση
Από την κορυφή μέχρι τα νύχια των ποδιών, διαλέξτε ένα ενιαίο σκούρο χρώμα, όπως το navy ή το μαύρο, είναι ο καλύτερος τρόπος για να φαίνεστε πιο αδύνατη κατά 5 κιλά.
Αποφύγετε τα μεγάλα μοτίβα
Τα μικρότερα μοτίβα, σας κάνουν να φαίνεστε  πιο ντελικάτη. Ότι και να κάνετε, φορώντας μεγάλα μοτίβα, θα προσθέσετε στην εμφάνισή σας πέντε κιλά.
Σωστό μήκος στη φούστα σας
Να φοράτε φούστες επάνω από το γόνατο εάν έχετε όμορφα και μακριά πόδια.. Αλλιώς να τις αποφεύγετε γιατί κεντρίζουν το βλέμμα και τα πόδια σας θα φαίνονται ακόμα πιο χοντρά και άσχημα.
Αποφεύγεται τα shorts
Τα capri αντίθετα, θα σας αδυνατίζουν εκπληκτικά, ειδικά εάν διαλέξετε να τα φορέσετε σε σκούρο τζιν ή μαύρο και δεν είναι πολύ κοντά. Θα πρέπει να καλύπτουν τις γάμπες σας και ιδανικά να ανεβαίνουν λίγα εκατοστά επάνω από τον αστράγαλο.
Φορέστε ένα προκλητικό V
Το βαθύ V, βοηθάει το λαιμό να φαίνεται πιο όμορφος και μακρύς. Επιπλέον είναι μια τεχνική, για να δείχνει το κορμί σας πιο μακρύ. Αποφεύγετε βέβαια τις sexy υπερβολές. Το μέτρο κι εδώ, προσδιορίζει το αποτέλεσμα.
Κάθετη λογική
Οι λεπτές κάθετες ρίγες παντού – στα πουκάμισα και στις μπλούζες, στις φούστες και στα παντελόνια ή στα φορέματα – δημιουργούν την αίσθηση ενός μακρύτερου, πιο λεπτού σώματος.
Αδυνατίστε με το χρώμα
Οι καυτές καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως το ροζ και το κίτρινο εγκλωβίζουν το βλέμμα και βοηθούν για να αναδείξετε αυτό που θέλετε στο σώμα σας.Μπορείτε να τα συνδυάσετε  με το μαύρο, το καφέ ή το navy blue. Tα σκούρα χρώματα «κόβουν» και είναι καλό να τα επιλέγεται για μέρη του σώματός σας, που δεν θέλετε να συγκεντρώνουν τα βλέμματα.
Εμπιστευθείτε το σωστό jean
Διαλέξτε ένα jean που κάθεται χαμηλότερα στη μέση σας σε φόρμα σωλήνα. Φορέστε το με ψιλοτάκουνα παπούτσια (7-8 cm), που μακραίνουν τα πόδια και αναδεικνύουν την σιλουέτα. Αποφύγετε τα σανδάλια που δένουν στον αστράγαλο
Μέγεθος της τσάντας
Οι λεπτοκαμωμένες γυναίκες φαίνονται πιο sexy με τις μικρές κρεμαστές τσάντες, ενώ οι πιο γεμάτες φαίνονται καλύτερες με τις μεσαίου μεγέθους τσάντες.
Αδυνατίστε τις γραμμές του προσώπου
Εάν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό και γεμάτο, τα μεγάλα γυαλιά ηλίου με σκελετό σε σχήμα παραλληλόγραμμο σας δίνουν ένα πιο φίνο βλέμμα. Προτιμήστε τα μακριά κοσμήματα
Τα μακριά και λεπτά σκουλαρίκια, λεπταίνουν τις γραμμές του προσώπου, όπως επίσης και τα λεπτά και μακριά κολιέ αδυνατίζουν το σώμα με τις κάθετες γραμμές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου