Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ ME TA ...BYZIA, ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΩΜΑ!




Η Sheyla Hershey-Almeida, το μοντέλο από την Βραζιλία που έγινε γνωστό για το μέγεθος του στήθους της, που έφτασε μετά από 18(!) εγχειρήσεις στο απίστευτο μέγεθος 3Κ, λέγεται ότι είναι σε κώμα αφότου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης της Βρετανίας.....
Η εφημερίδα Sun έγραψε ότι η Hershey ήταν πολύ ταραγμένη, αφού οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν τα εμφυτεύματα της πριν από αρκετούς μήνες μετά από μια απειλητική για τη ζωή της λοίμωξη που προκλήθηκε από τις συχνές εγχειρήσεις.
Ο σύζυγός της, Derek, ο οποίος ζει με τη Sheyla και τα δύο τους παιδιά κοντά στο Χιούστον, είπε στην εφημερίδα ότι οι γιατροί δεν ξέρουν πότε θα ξυπνήσει από το κώμα στο οποίο έχει πέσει.
Όταν τα εμφυτεύματα της αφαιρέθηκαν, η Hershey είχε δηλώσει ότι προσπαθεί να δεχτεί το σώμα της χωρίς το διάσημο στήθος της.
«Είμαι έτοιμη να πάρω τα στήθη μου πίσω και να ......ξανακερδίσω τη ζωή μου », είπε. Στην ιστοσελίδα της μάλιστα, υπήρξε και μια έκκληση για δωρεές ώστε να μπορέσει να πάρει τα εμφυτεύματα της πάλι.
Η συνεχόμενες εγχειρήσεις είναι αποτέλεσμα ψυχικής διαταραχής. Η ασθένεια της Χέρσεϊ, λένε οι ειδικοί γιατροί, αφορά την ενασχόληση κάποιου με αυτό που αυτός ή αυτή βλέπει ως ελάττωμα στη φυσική εμφάνιση και ονομάζεται σωματική δυσμορφική διαταραχή ή BDD.
"Οι ασθενείς που πάσχουν από BDD είναι πολύ στενοχωρημένοι από τις ατέλειες αυτές που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν ή είναι πολύ μικρές'', δήλωσε ο Sabine Wilhelm, διευθυντής στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου