Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


Αν είστε περίεργοι όσον αφορά το θέμα για τα ερωτικά παιχνίδια ή αν έχετε ακούσει πολλά σε σχέση με την χρήση τους και αναρωτιέστε ποιο απ’όλα αυτά είναι αλήθεια και
ποιο είναι το όφελος στην σεξουαλική ζωή του άνδρα και της γυναίκας, αυτό σημαίνει, ότι αυτό το άρθρο είναι κατάλληλο για σας.
Πρώτο ψέμμα – Τα ερωτικά παιχνίδια είναι ανώμαλα. Στην σύγχρονη μας ζωή οι λέξεις «κανονικό» και «ανώμαλο» είναι κάτι πολύ σχετικό. Σε όλους μας αρέσουν διάφορα πράγματα και ο καθένας έχει μέσα του μια πιο άγρια φύση, που συνήθως προέρχεται από τις φαντασίες μας. Το σημαντικό, όμως, είναι τι σας αρέσει σε σας, τι ακριβώς σας κάνει να νιώθετε καλά και σας ικανοποιεί.
Δεύτερο ψέμμα – Με τα ερωτικά παιχνίδια ο έρωτας είναι αφύσικος. Δεν υπάρχουν όρια και περιορισμοί για τον έρωτα, εφόσον τον απολαμβάνετε. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια χρησιμοποιούνται ως ερωτικά βοηθήματα, π.χ ειδικό βάλσαμο ή λάδι για ερωτικό μασάζ, πάγος, κρέμα γάλακτος, χάιδεμα με μικρό φτεράκι κλπ.
Τρίτο ψέμμα – Εθισμός στα ερωτικά παιχνίδια. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τα ερωτικά παιχνίδια σύμφωνα με τον προορισμό τους δεν θα σας δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα. Στην χειρότερη περίπτωση σίγουρα θα σας αρέσουν πάρα πολύ και θα τα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά. Τελικά αυτά τα σεξ παιχνίδια δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το ρόλο των ανθρώπων γιατί απλά δεν προσφέρουν αληθινό έρωτα, και δεν είναι δυνατόν να σας ικανοποιήσουν αρκετά. Το ερωτικό παιχνίδι κάποια στιγμή θα το βαρεθείτε.
Τέταρτο ψέμμα – Τα ερωτικά παιχνίδια είναι για ανθρώπους, που δεν έχουν ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Στην ουσία σύμφωνα με τις έρευνες, αυτά τα παιχνίδια χρησιμοποιούνται κυρίως από ανθρώπους με τακτική σεξουαλική ζωή, από ζευγάρια, τα οποία είναι έτοιμα να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα, ενώ μεταξύ τους υπάρχει εμπιστοσύνη και θέληση να νιώσουν μεγαλύτερη απόλαυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου