Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΛΙΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΗ: ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ & ΔΑΣΚΑΛΑ



Η Λιάνα Τελειώνη γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από Ιθάκη. Σπούδασε σκηνοθεσία, φωτογραφία και βίντεο μοντάζ. Συμμετείχε σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Δράμας, με σενάριο και σκηνοθεσία στη ταινία μικρού μήκους «Νέμεσις». Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως φωτογράφος. Ασχολήθηκε με το εμπόριο, με τουριστικές και κινηματογραφικές επιχειρήσεις. Η μεγάλη της αγάπη στο γράψιμο, αλλά και η ανάγκη της να μοιραστεί ιδέες και γνώσεις, την οδήγησαν στο πρώτο της βιβλίο αυτογνωσίας «ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος.
 Μέσα από τη δική της Οδύσσεια, εμπειρίες, απώλειες  και καθοριστικές αλλαγές ζωής, κατάλαβε πως υπάρχει κι άλλος τρόπος, ένας καλύτερος  τρόπος να ζεις! Και άρχισε να βλέπει τα πράγματα, διαφορετικά!
Έτσι από τις σπουδές κινηματογράφου και το εμπόριο… πέρασε στη συγγραφή, στη μελέτη της ανθρώπινης ύπαρξης, και τα μυστήρια της ψυχής! Ξεκινώντας για τον εαυτό της και τη δική της εξέλιξη, βρέθηκε σε ένα καινούριο κόσμο, πιο φωτεινό, πιο αληθινό!
Συνειδητοποίησε ότι εμείς είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας, είτε το κάνουμε συνειδητά, είτε όχι!
«Μέσα μας έχουμε όλη τη δύναμη να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες και τα όνειρα μας, οποιαδήποτε κι αν είναι η κατάσταση που ζούμε τώρα…» και αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει.
Διοργανώνει σεμινάρια προσωπικής εξέλιξης, σεμινάρια Reiki, φτιάχνει θεραπευτικούς διαλογισμούς, και προσαρμόζει τις κατάλληλες εναλλακτικές και ενεργειακές θεραπείες, με αγάπη και σεβασμό, ανάλογα την περίπτωση, εφόσον ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και διαφορετικός.
Είναι Θεραπεύτρια και Δασκάλα στο Παραδοσιακό Reiki, στο Θιβετιανό και Αγγελικό. Έμαθε τις τεχνικές του ρεζουβάνς, του  ινδικού μασάζ κεφαλής, και της κρυσταλλικής αρωματοθεραπείας προσώπου.
Εκπαιδεύτηκε στην Επανασυνδετική Θεραπεία  και την Επανασύνδεση ( Reconnection) από τον δρ. Έρικ Περλ, ανακαλύπτοντας ότι το σύστημα της Επανασύνδεσης, είναι πραγματικά μια αποκάλυψη στο χώρο της ενεργειακής ίασης...
Πέρασε στην Θεραπευτική Ύπνωση και τις Αναδρομές. Μυήθηκε στην Κοσμοενεργητική.
Ασκεί τη μέθοδο του S.R.T. ( Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης ) και το εκπληκτικό  E.F.T ( Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης ), μια ακόμα αποκάλυψη στο τομέα των εναλλακτικών θεραπειών!Σπούδασε βασικές αρχές του NLP (Νευρογλωσικού Προγραμματισμού). Ειδικεύτηκε στην Αριθμοσοφία. Είναι δημιουργός της ενεργειακής ψυχοθεραπείας: Θεραπεία Εσωτερικής Αποδέσμευσης.
Επίσης έχει εκπαιδευτεί σε Σαμάνικες  μεθόδους αυτογνωσίας και ίασης, τις οποίες χρησιμοποιεί σε συνεδρίες και ομάδες. Κάνει θεραπείες σε ζώα (τα λατρεύει), καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς χώρων.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων:
- « Ρέικι- Ολοκληρωμένος Οδηγός της γνώσης και της Άσκησης »
- « Η Εξέλιξη της Ψυχής- Βιβλίο»
- « Η Εξέλιξη της Ψυχής σε πρόγραμμα Αυτό-εκπαίδευσης μέσω 21 Καθοδηγούμενων Διαλογισμών σε 7 CD’ s», εκδ. Αλφάβητο Ζωής
Εργάζεται με πνευματικές τεχνικές, θέλοντας να βοηθήσει και να ανακουφίσει τον πόνο, τις ανθρώπινες αδυναμίες και εξαρτήσεις, αλλά κυρίως να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την εσωτερική δύναμη που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους!
« Η μελέτη και η έρευνα δεν σταματούν ποτέ. Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο, κάτι μεγαλύτερο και κάτι καινούριο για να μάθει κανείς και να προσφέρει!
Το ταξίδι για την Ιθάκη συνεχίζεται… όμως τώρα πια νιώθω πως η ουσία  βρίσκεται κυρίως στη διαδρομή και όχι στο προορισμό…
Άλλωστε…  η πραγματική Ιθάκη, υπάρχει  μέσα μας! »
… γιατί ότι κι αν κάνουμε, ότι κι αν λέμε τίποτα δεν έχει αξία, αν δεν είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι…
Λιάνα Τελειώνη, Εναλλακτική Θεραπεύτρια, Συγγραφέας
lianatelion@yahoo.gr , τηλ. 693 9287460, www.urantiacenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου